Антони Марсиал изглеждаше сигурно, че ще напусне Олд Трафорд през лятото на

...
Антони Марсиал изглеждаше сигурно, че ще напусне Олд Трафорд през лятото на
Коментари Харесай

Швайнщайгер посъветва Юнайтед как да отключи потенциала на Марсиал

Антони Марсиал изглеждаше несъмнено, че ще напусне " Олд Трафорд " през лятото на 2022 година, откакто му беше разрешено да премине в Севиля чартърен през предишния сезон. Ерик загар Хаг обаче счита, че 27-годишният състезател има капацитет да бъде в отбора и Бастиян Швайнщайгер има вяра, че деликатното ръководство на състезател с 83 гола за " алените дяволи ", какъвто е французинът, ще донесе обилни изгоди на всички заинтригувани.

Неговият капацитет е голям. Спомням си доста добре, когато той дойде в Юнайтед и вкара гола против Ливърпул по специфичен метод. Трябва да му вдъхнете убеденост. Но от време на време би трябвало да го натискате и тогава той може да бъде един от най-хубавите играчи. Но първо би трябвало да разбере това и това е работа на треньорите, а също и на съотборниците. Ако играете с някой като него, желаете да виждате качеството на този състезател от самото начало. Очаквате го, тъй като знаете какво може да направи той ", показа Швайнщайгер пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Антони Марсиал има 5 мача през актуалната акция във Висшата лига с екипа на " алените дяволи ", като е съумял да означи две попадения и да запише две асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР